Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/03d12f1ce70c5e7fccb4644d5ae06ef6.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94

Warning: getimagesize(../dosyalar/22c45802bae5fdd35c6b39b6293ee680.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
PKK yol kesti- 300 Kişiyi rehin aldılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PKK yol kesti- 300 Kişiyi rehin aldılar

Gündem

Terör Örgütü PKK, Bitlis Diyarbakır karayolunun 20’inci kilometresindeki Buzlupınar (Avê Wexfê) mevkiinde PKK’nin yol kesip aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 300 kişiyi rehin aldığı belirtildi.

Bitlis’te Buzlupınar mevkiinde PKK’nin, yol kesip tüneldeki araçları ateşe verdiği ve yüzlerce kişiyi rehin aldığı bildirildi.

Bitlis Diyarbakır karayolunun 20’inci kilometresindeki Buzlupınar (Avê Wexfê) mevkiinde PKK’nin yol kesip aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 300 kişiyi rehin aldığı belirtildi. PKK’lilerin ayrıca tünellerin giriş çıkışlarını kapattığı ve tüneldeki araçları da ateşe verdiği öğrenildi.

Buzlupınar mevkiine giden yolların güvenlik amaçlı kapatıldığı ve bölgede uzun araç kuyrukları oluştuğu görüldü.


Bir polis yaralandı

Öte yandan Van’ın Çaldıran ilçesine tayini çıkan M.D adlı polisin, ailesiyle birlikte bölgeden geçerken yolların kesildiğini fark etmesi üzerine geri dönmeye çalıştığı ve PKK’lilerin uzun namlulu silahlarla saldırısına uğradığı öğrenildi.

Olayda M.D’nin yaralandığı ve Bitlis Devlet Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. M.D’nin ailesinin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yaklaşık 300 kişi rehin alındı


PKK’lilerin aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 300 kişiyi araçlarından silah zoruyla indirip rehin aldığı ve sık sık tehditler savurduğu belirtildi.(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.