Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Birecik’ten Mazlum Suriye halkına yardım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Birecik’ten Mazlum Suriye halkına yardım

Gündem

Kısa adı BİLİM- DER Birecik İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından mazlum Suriye Halkına ulaştırılmak üzere yardım kampanyası düzenledi.

Suriye Halkı Aç ve Üşüyor sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına nakit yardımla birlikte, gıda, giyim, soba, battaniye ve vs. ayni yardımlar dernek tarafından Birecik şehir stadını karşısında açılan yardım toplama merkezinde makbuz karşılığında kabul ediliyor.

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Silahların bir türlü susmadığı Suriye'de halk, yokluğun pençesinde. Suriye’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmamak için bu yardım kampanyası düzenledik. Birecik Halkı yardım kampanyasına her zaman olduğu gibi kadirşinaslığı sergileyip Suriye Halkı’nın yanında olduğunu gösterdi. Emeği geçen herkes teşekkür ediyoruz.”

Yaklaşık bir hafta sürecek olan yardım kampanyasında toplanan yardım İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ( İHH) aracılığı ile mazlum Suriye Halkına ulaştırılacak.

Mehmet Demirtaş / birecik / www.balikligol.com

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.