Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Birecik'te Silahlı Kavga; 13 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Birecik'te Silahlı Kavga; 13 yaralı

Gündem

Birecik' te, aralarında daha önceden husumet bulunduğu öne sürülen iki aile arasında çıkan ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada 13 kişi yaralandı. 

Olay, gece saatlerinde Meydan Mahallesi 10 Temmuz Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Karayel ve Akbaş ailelerine mensup fertler, caddede karşılaşınca tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada, taraflar birbirlerine pompalı tüfeklerle ateş açmaya başladı.

 YOLDAN GEÇENLER YARALANDI

 Tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Kadir Karayel, Metin Karayel ve Bünyamin Akbaş, Mustafa Akbaş ile yoldan geçen; Arda Karaçal, Mehmet Özyılmaz, Ahmet Yiğitbaş, Mehmet Uzun, Salih Güneş, Hanifi Çetin, Hasan Dalgın, Burak Güzeltaş ve ismi bilinmeyen bir kişi yaralandı. 13 yaralı ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavilerine başlanılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: haberbirecik


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.