Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Birecik'te İçme suyuna kanalizasyon suyu karıştı, hastaneler doldu taştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Birecik'te İçme suyuna kanalizasyon suyu karıştı, hastaneler doldu taştı

Gündem

Şanlıurfa Birecik ilçesinde İçme suyuna kanalizasyon suyu karıştığı iddia edildi. hastaneler doldu taştı. 2 günde 750 kişi kusma, yüksek ateş ve ishal şikâyetinden tedavi gördüğü belirtildi.

Şanlıurfa Birecik ilçesinde İçme suyuna kanalizasyon suyu karıştığı iddia edildi. hastaneler doldu taştı. 2 günde 750 kişi kusma, yüksek ateş ve ishal şikâyetinden tedavi gördüğü belirtildi.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde içme suyuna kanalizasyon suyunun karıştığı, bundan doayı 750 kişinin kusma, yüksek ateş ve ishal şikâyetleri ile hastaneye başvurduğu ileri sürüldü.

Birecik Devlet Hastanesinde 2 günde 750 kişi kusma, yüksek ateş ve ishal şikâyetinden tedavi gördüğü belirtildi.

İshal ve kusma şikâyetinden çocuğunu doktora götüren Erdal Gökdoğan “2 gündür çocukta ishal kusma ve yüksek ateş vardı. Dün akşam doktora getirdiğimde serum taktılar. İlaç yazdılar ama yine getirmek zorunda kaldık. Doktor bana 750 kişinin aynı şikâyet üzerine geldiğini söyledi. Meyvelerinizi bile bu suyla yıkamayın dedi. Bu sıkıntılardan dolayı muzdaripiz” dedi.

Bazı okul yetkililerinin, öğrencilerin velilerine telefonla mesaj göndererek şebeke suyu içirmeme konusunda uyarılarda bulunduğu bildirildi.

Yetkililerin bu konulara dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Gökdoğan, çocuklarımız geleceğimiz, Fırat nehrinin aktığı bir ilçede hala kanalizasyon suları içtiğimiz sulara karışıyor. Biz bunları haketmiyoruz.” dedi.

İl sağlık Müdürlüğünden gelen yetkililerin içme suyundan numune aldıkları ve su depolarını kontrol ettikleri bildirildi.

ŞUSKİ Birecik temsilcisi Fevzi Işık ise kanalizasyon sularının içme suyuna karıştığı iddiası doğru olmadığını söyledi. (Bahattin Coşkunkan-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.