Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bir Umut Derneğinden Rışvanlı Derneğine Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bir Umut Derneğinden Rışvanlı Derneğine Ziyaret

Gündem

Merkezi Şanlıurfa'da olan, 'Bir Umut Derneği' başkan ve yönetim kurulu üyeleri aynı ilde aşiret derneği olarak kurulşan Rışvanlı Derneğini ziyaret etti.

Her iki derneğin üyeleri sohbet ederek birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin toplumda kaynaşmaya yol açacağına vurgu yaptı. Bir Umut Derneği başkanı Mustafa Yücel yaptığı açıklamada; "derneklerinin kuruluş amacına uygun olarak, yılda yaklaşık 1000 aileye yardım ettiğini, dernek olarak hayır sever insanlarla ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gördüklerini... Dolayısıyla daha fazla hayırsevere ihtiyaç duyduklarını" ifade etti.

Rışvanlı dernek başkanı ve Eyyubiye Belediye encümeni, Yusuf Aktaşoğlu ise; "Bir Umut Derneği yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yardımlaşmanın önemli bir faaliyet olduğunu, bu yardımlaşmanın her toplumsal duyarlılık taşıyan insanların yapması ve teşvik etmesi açısından desteklenmesi gerektiğini" vurguladı.

Toplantı da misafir olarak gelen, Uluslar arası yazarlar ve gazeteciler derneği başkanı, Sıtkı Aloğlu da, "dernekler ve STK'lar arasında birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin topluma ve kente hizmetin kalite getireceğini, bu anlamda her iki dernek başkanları ve üyeleri tebrik ettiğini" söyledi.
Daha sonra toplantı, tekrar buluşmak üzere, bu tür ziyaret ve dayanışmaları sık sık yapmak üzere karşılıklı teşekkür ve dualar ile sonlandırıldı.
HABER: Mehmet Emin KUŞ


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.