Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bir Müslüman Bunu Yapar mı?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bir Müslüman Bunu Yapar mı?

Gündem

İhsan Eliaçık, bugün büyük bir provokasyona imza attı. İhsan Eliaçık, 10 gün önce çekilen bir yaralı gencin resmini bugün çekilmiş gibi yeniden paylaşarak, insanları provoke etti.

Twitterdan paylaştığı mesajlarda Gezi Parkı eylemini cihada; göstericileri de sahabeye benzeten İhsan Eliaçık, bugün büyük bir provokasyona imza attı.

Taksim Meydanı'ndaki göstericilere akşam saatlerinde yapılan polis müdahalesi sonrasında 'Şimdi Gezi Parkı revirindeyim" şeklinde twit atan İhsan Eliaçık, bir de gösteride yaralandığını iddia ettiği bir gencin resim paylaştı. Resimde bir genç yaralı şekilde yerde yatıyordu.

İhsan Eliaçık'ın paylaştığı bu resim kısa sürede twitterda paylaşım rekoru kırdı ve twitterda resim üzerinden adeta kampanya başlatıldı.

Ancak Gezi eylemlerinde başından beri provokasyona açık icraatlara imza atan Eliaçık bu kez Rotahaber'e yakalandı. Rotahaber, İhsan Eliaçık'ın bugün yaralanan genç diye paylaştığı resmin 1 Haziran'daki eylemler sırasında çekildiğini ortaya çıkardı. Söz konusu resim 1 Haziran'da sosyal medyada paylaşılmış ve yine o günlerde o resim üzerinden insanlar provoke edilmişti.

Aradan tam 10 gün geçtikten sonra bu kez İhsan Eliaçık aynı resim üzerinden büyük bir provokasyona imza attı. // KAYNAK: ROTAHABER


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.