Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bingöl'de sürücüleri sivil polisler denetleyecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bingöl'de sürücüleri sivil polisler denetleyecek

Gündem

Bingöl Valiliği, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan, güvenliği ve trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri sivil polislerle denetleyeceği bildirildi.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan duyuruda, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yazılı emri gereği sivil trafik polislerinin göreve çıkacağı bildirildi. Sivil polisler, şehir içi taşımacılıkta yolcu gibi araçlara binip, sürücülerin kural ihlallerini tespit ederek ceza uygulayacak.

Bingöl Valiliği’nden yapılan duyuruda, “Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İlimiz şehir içi yolcu taşımacılığının daha güvenli yapılabilmesi, vatandaşlarımızın almış olduğu hizmet kalitesinin arttırılması, trafik kazalarına sebep olan kırmızı ışıkta geçme, aşırı hız, geçiş önceliğine uymama, hatalı sollama gibi kural ihlallerinin azaltılması amacıyla, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yazılı emri gereği, yolcu gibi görevlendirilecek “Sivil Trafik Polisleri” ile denetimlere başlanılacaktır. Denetim esnasında Sivil Trafik Polisleri herhangi bir yolcu gibi duraklardan araçlara binecek ve belirlenen güzergâh üzerinde sürücülerin yapmış olduğu kural ihlallerini tespit ederek, gerekli trafik cezalarını uygulayacaktır. Sivil Trafik Polisleri görev bitiminde yolculara kendini tanıtarak çok kısa bilgilendirme yapacaktır. Kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve tavizsiz devam edecektir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.