Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bingöl'de STK'lar yeni yılı sabah namazında karşılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bingöl'de STK'lar yeni yılı sabah namazında karşılıyor

Gündem

Bingöl'de onlarca STK'nın bir araya gelerek oluşturdukları 'İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu' yeni yıl kutlamalarına karşı "Namazda buluşuyoruz" etkinliği düzenleyecek.

01 Ocak Cuma günü (yarın) sabah namazında Bingöl merkez Ulu Cami’nde düzenlenecek etkinliğe tüm Bingöl halkı davet edildi.

Dünya, bu gece yeni yıl kutlamalarına başlarken Bingöl’de halk, sabah namazında aynı safta buluşacak. Namaz sonrası ise dua, sohbet ve kahvaltı programı olacağı belirtildi.

Hristiyan etkinliği olarak her yıl 31 Aralık gecesi başlayan ve kimi ülkelerde bir haftayı bulan kutlamalara karşı bu yıl Türkiye’de başlatılan “Yılbaşını kutlamıyoruz!” dayanışmasına, Bingöl’deki sivil toplum örgütleri, “Namazda buluşuyoruz” etkinliğinde buluşacak.

İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından yapılan duyuruda, “Cuma günü sabah namazında Ulu Cami’de buluşuyor ve yeni yıla namazla, aynı safta, hep birlikte giriyoruz. Özellikle gençlerimizi aramızda görmek istiyoruz. Namaz sonrası dua, sohbet ve kahvaltı programımız olacaktır. Sabah namazını, yeni yıl kutlamalarına inat, büyük bir kalabalıkla eda etmeyi arzu ediyor, tüm halkımızı bu etkinlikte aramızda görmek istiyoruz.” ifadelerine yer verildi.(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.