Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bingöl Sağlık Müdürlüğü belediyelere ambulans hibe etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bingöl Sağlık Müdürlüğü belediyelere ambulans hibe etti

Gündem

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Bingöl, Yayladere, Solhan ve Sancak belediyelerine cenaze ve hasta nakil hizmetlerinde kullanılmak üzere toplam 4 ambulans hibe edildi.

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı’nca 112 acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Bingöl’e gönderilen ambulanslar ile Sağlık Müdürlüğü’nün ambulans filosunun yenilendiği bildirildi.

Açıklamada, “Hasta nakilleri ve cenaze taşıma işlemlerinde yaşanan aksaklıklar ve özellikle ilçe ve köylerde oluşan hasta nakil ve cenaze taşıma problemleri nedeniyle belediyelerin ihtiyacı olan ambulanslar, belediyelerin talepleri ile Sağlık Müdürlüğü’nün de imkânları ölçüsünde tahsis edildi.” denildi.

İhtiyaç fazlası olan 4 ambulansın, Maliye Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’ndan alınan onaylardan sonra Bingöl, Yayladere, Solhan ve Sancak belediyelerine tahsis edildiği belirtilen açıklamada, “Ambulansların devri İl Sağlık Müdürlüğü’nce Belediye yetkililerine yapıldı. Böylece belediyelerin ambulans veya cenaze nakil aracı ihtiyacı büyük oranda giderilmiş oldu.” ifadelerine yer verildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.