Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bingöl Belediyesinden vergi uyarısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bingöl Belediyesinden vergi uyarısı

Gündem

Bingöl Belediyesi, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisinin 2. taksitinin 30 Kasım'a kadar ödenmesi gerektiğini bildirdi.

Bingöl Belediyesi, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi bedellerinden ötürü borcu bulunan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 30 Kasım 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödemelerini yapmaları hususunda uyarıda bulundu.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek olan 2015 yılı emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri hususunda vatandaşların duyarlı olmalarını istedi.

Vergilerin ikinci taksit ödemelerini geciktirenlerin cezaya gireceği uyarısında bulunulan açıklamada, “Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona ereceğinden bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız, belediyemiz veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.