Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Binbaşıda 80 kişilik liste çıktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Binbaşıda 80 kişilik liste çıktı

Gündem

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın takip edildiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Seferberlik Tetkik Kurulu Ankara Bölge Başkanlığı'nda yapılan aramada imajı alınan bilgisayarlardaki şifreler çözüldü.

KİMİ SİVİL KİMİ ASKER

Arınç'ın Çukurambar'daki evinin yakınında gözaltına alınan ve daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Binbaşı İ.G'nin bilgisayarındaki üç ayrı klasörde 80 kişilik bir liste deşifre edildi. Terörle Mücadele Şubesi'nde yeni kurulan özel laboratuarda yapılan kapsamlı incelemede Binbaşı İ.G'nin bilgisayarındaki üç ayrı klasördeki 80 kişinin, 33, 6 ve 41 kişilik liste halinde ayrı ayrı dosyalandığı ortaya çıktı. Farklı illerde yaşayan bu 80 kişinin bazılarının sivil vatandaş, bazılarının ise askeri personel olduğu belirlendi. Şifreli listedeki bazı isimler için ‘canlandırılanlar' nitelemesinin yapıldığı ileri sürüldü.

İFADELERİ ALINACAK

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'nın önümüzdeki günlerde bu 80 kişinin bilgisine başvuracağı ifade ediliyor. Öte yandan hakim Kadir Kayan'ın kozmik odadaki incelemeyi hafta sonu bitireceği bildiriliyor.

(BUGÜN)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.