Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BİNALARIN DIŞ CEPHESİ ARTIK TEK TİP OLUYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BİNALARIN DIŞ CEPHESİ ARTIK TEK TİP OLUYOR

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi'nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen çalışmalar kapsamında kentin en işlek caddelerinden olan Tekel Caddesi'nde ve yönü Rabia ve Topçu Meydanı'na bakan binaların dış cephesini giydiriyor.

Çalışmalarda binaların dış cephesi yalıtım sistemi ile kaplanırken binada bulunan levhalar ve renkler tek tip oluyor.

 Bunun yanında duvara monte edilen klimalar ise özel bir kafesinin içine alınarak çevre kirliliğin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Vatandaşlar Rıdvan Yankesen, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarının mantıklı ve olumlu olduğunu ifade etti.

Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür eden Yankesen, "Bu noktaların güzel görünmesi, şehrimiz açısından çok güzel. Meydanlarımız ve Bahçelievler bölgesi git gide hareketleniyor. Binalarımızın dış cephesi tek renk olması görsel açıdan çok güzel olacağını düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz" dedi.

Bölgede Cafe işleten Fethiye Eylül ise "Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu dış giydirme gerçekten çok iyi. Özellikle Bahçelievler Mahallesi'nde yapılıyor olması bizim için daha iyi. Burası gerçekten çok aktif. Özellikle tek renk olması benim çok hoşuma gitti. İşletmeci olarak kentte yaşan biri olarak sonuna kadar destekliyoruz" ifadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.