Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bin nüfuslu mahallenin muhtarlık bürosu yok
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bin nüfuslu mahallenin muhtarlık bürosu yok

Gündem

Diyarbakır'da yaklaşık bin nüfusa sahip Güvercinlik Mahallesi'nde muhtarlık bürosunun olmamasına halk tepki gösteriyor.

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesine bağlı yaklaşık bin nüfusa sahip Güvercinlik (Aynetî) Mahallesi’nde muhtarlık bürosu olmaması halkın tepkisini çekiyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde mahalle muhtarı seçilen Mahmut Adıgüzel, mahalle işlerini yürüteceği bir bürosunun olmamasından tepki gösterdi.

Muhtarlıktan alınması gereken belgeleri isteyen mahallelilere yardımcı olamadığını ifade eden Adıgüzel, yetkililerden; misafir odası, lavabo ve interneti olan bir büro talep ettiğini söyledi.

Adıgüzel, “Yaklaşık 2 yıldır buradayım, mahallemiz 50 hanelidir. Mahallemize bağlı farklı mezralarda var. Muhtarlık büromun olmaması çok kötü bir durum. İçinde misafir odası, lavabo, bilgisayar ve internet olan bir büro yapılmasını istiyorum. Mesela mahalleli ikametgâh senedi isterse veremiyorum. Çünkü ne bilgisayarım ne de yazıcım var. Bu nedenle boş kâğıda yazıyı geçiriyorum, daha sonra mühürleterek işlemi gerçekleştirebiliyorum. Yetkililerden, ufak da olsa bir büro tahsis edilmesini talep ediyorum.” dedi. (Hamza Adiyaman/Emrah Deniz-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.