Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bilge Gençlik Kulübü'nden basın açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bilge Gençlik Kulübü'nden basın açıklaması

Gündem

Dün Kutlu Doğum Siyer Sınavı standı açtığı için PKK yandaşı öğrencilerin saldırısına uğrayan Bilge Gençlik Kulübü üyesi öğrenciler, yapılan saldırıyı bugün yapacakları bir basın açıklamasıyla kınayacak.

Dicle Üniversitesi’nde Kutlu Doğum Siyer Sınavı için stant açtığı için PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan Bilge Gençlik Kulübü üyesi öğrenciler, dün yaşanan saldırıyı yapacakları bir basın açıklamasıyla kınayacaklar.

Bugün yapılacak olan basın açıklamasına Diyarbakır İnanç Özgürlüğü Platformu’nunda destek vereceği belirtildi.

Yaptığı İslami etkinliklerle tanınan Dicle Üniversitesi (DÜ) Bilge Gençlik Kulübü’ne üye öğrenciler, DÜ Eğitim Fakültesi’nde Kutlu Doğum Siyer Sınavı’na yönelik stant açtığı için PKK yandaşı öğrencilerin saldırısına uğramış, olaya polisinde müdahale etmesi sonrası saldırganlardan 6 kişi “Terör Örgütü adına faaliyet yürütme” suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Saldırı sonrası bugün 10.00’da, DÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi önünde yapılacak olan basın açıklamasında gerginlik beklenirken, polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.