Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BEÜ'de istihdam edilecek personel kura ile belirlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BEÜ'de istihdam edilecek personel kura ile belirlendi

Gündem

Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ), çalıştırılacak 100 işçi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Çalışma ve İş Kurumu Bitlis İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Üniversitede çalıştırılmak üzere alınacak 100 personelin 80’i için kura çekimi yapıldı.

Çalıştırılacak 100 personel için başvuruda bulunan 934 kişi arasında yapılan kura çekimi, Merkez Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında işe başlayacak elemanların çalışma sürelerinin haftalık 45 saat olduğunu belirten Bitlis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Eşref Aslan, kura çekiminin noter huzurunda yapıldığını söyledi.

Kura çekiminin herkese hayırlı olmasını dileyen Üniversite İdari ve Mali İşler Dairesi Şube Müdürü Faruk Eren de, kurada adı çıkanların en kısa sürede istenilen belgelerle üniversiteye başvurmaları gerektiğini ifade etti.

Toplam 934 başvurunun olduğu ve noter huzurunda yapılan kura çekimi sonunda üniversitede çalışacak 100 personelin 80’i için kura çekimi yapılırken 20 kişinin ise İŞKUR tarafından belirleneceği ifade edildi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.