Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BELTUR Genel Müdürü Görevden Alındı! Yeni Müdür Vedat Doğar Oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BELTUR Genel Müdürü Görevden Alındı! Yeni Müdür Vedat Doğar Oldu

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan BELTUR'un genel müdürlük koltuğuna Vedat Doğar getirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi' ne bağlı olan BELTUR'un genel müdürlük koltuğuna Vedat Doğar getirildi. BELTUR'un yeni genel müdürü olarak atanan Doğar, İbrahim Emiroğlu'nun yerine geçti. Bu değişiklik, kurumun yönetiminde yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul ediliyor.

Uzun yıllardır BELTUR'un genel müdürlüğünü yapan İbrahim Emiroğlu'nun görevden alınmasıyla birlikte, kurumun geleceği için önemli bir adım atıldı. Şanlıurfa'nın turizm ve hizmet sektöründeki önemli oyuncusu olan BELTUR'un yeni genel müdürü Vedat Doğar, kurumu daha ileriye taşımak için kararlılığını dile getirdi.

Doğar, BELTUR'un hizmet kalitesini artırmak, turizm potansiyelini daha etkin bir şekilde değerlendirmek ve şehrin ekonomisine katkı sağlamak için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

BELTUR'un yeni genel müdürü Vedat Doğar, uzun yıllardır eczacılık ve ticaret alanında deneyimli bir isim olarak öne çıkıyor. Bu nedenle, BELTUR'un daha da büyümesi ve gelişmesi için doğru bir seçim olarak görülüyor.
(Rhaajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.