Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BELSAN ile ilgili şok iddia!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BELSAN ile ilgili şok iddia!

Gündem

Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde 17.01.2013 tarihinde meydana gelen kazada eğitimci Abdulhakim NAS ölmüş ve eğitimci Mehmet Akcan ağır yaralanmıştı. Otomobile çarpan araç 63 H 0073 plakalı Urfa kartlı Şanlıurfa belediyesine ait otobüs olduğu iddia edilmişti.

“EMNİYET TRAFİK BİRİMLERİNİ GÜZERGÂH KONTROLU YAPMAYA DAVET EDİYORUZ”Şanlıurfa Özel Halk otobüsleri kooperatif başkanları 73 plakalı bu aracın kendi güzergâhında değil de başka bir hatta toplu taşıma işi yaparak suç işlediğini iddia ettiler. Kooperatif başkanları: “Bu otobüsün çalıştığı hat VİLAYET-ÇANKAYA sabit hattıdır. Belediye bu güzergâhta çalışması gereken aracı Karaköprü de çalıştırarak suç işlemektedir. Bünyesinde kiralık çalışan araçların tamamı bu güzergâh ihlalini yapıyor. Emniyet müdürlüğü trafik birimlerimizi bu hat ihlalleri hususunda denetim yapmaya davet ediyoruz” dediler.
BELSAN EKSİK TRAFİK SİGORTASI YAPMIŞ

H 0073 plakalı bu aracın sigortası da eksik yapıldığı, Toplu taşıma trafik sigortası yerine sadece otobüs sigortası yapıldığını söyleyen Kooperatif Başkanları; “ Normal sigorta 500 TL iken toplu taşıma hat sigortalı otobüs bedeli 1500 TL olmaktadır. Yaptığımız araştırmada bünyesinde kiralık çalışan 150 otobüsünde trafik sigortaları bu şekilde yapıldığı ortaya çıkmıştır. Toplutaşıma sigortası yapıldığında mağdurlara ödenecek tazminat miktarı da normal otobüs sigortasına göre çok daha fazla bir yekûn tutmaktadır. Belsan sırf 1.000 tl daha fazla ödememek için toplu taşıma sigortası değil de normal otobüs sigortası yapmıştır” dediler.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.