Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediyeye ait öğrenci servislerinde zam yapılmayacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediyeye ait öğrenci servislerinde zam yapılmayacak

Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım Koordinasyon Merkezi 2015–2016 eğitim öğretim yılında öğrenci taşıma servislerinde ücretlerin geçen seneki tarife ile yapılmasına karar verdi.

UKOME’nin genel kurul toplantısında yapılan değerlendirme sonucunda gelecek nesillere daha iyi birey yetiştirmek için çocuklarını zor şartlarda okula gönderen ailelerin ödeme dengesinin göz önünde bulundurulduğu ifade edilerek, 2015–2016 eğitim öğretim yılında öğrenci taşıma servislerinde ücretlerin geçen seneki tarife ile seyahat etmelerine karar verildiği açıklandı.

Ayrıca toplantıda alınan bir kararla bu uygulamanın tüm vakıf, dernek, özel ve devlet okullarında belirtilen fiyatlarla taşıma yapılması, aksi durumda başka fiyat talep edenlerin ALO 153 ve Gaziantep Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanlığı’na bildirmeleri istendi.

Bu sene öğrenci servis ücretlerinin fiyatlarının ise ilköğretim okullarında şehir merkezine 0–5 km arası 100 TL, hostesli 130 TL, 5–15 km arası 110 TL, hostesli 140 TL, 15 km ve üzeri yerlere 120 TL hostesli 150 TL olarak karar alındı.

Lise öğrencilerinde ise, şehir merkezi 0–5 km arası 100 TL. 5–15 km arası 110 TL. 15 km ve üzeri yerler 120 TL olarak belirlendi.

UKOME, ilçelerdeki öğrenci servislerinin fiyatlarını ise şu şekilde açıkladı:

İlköğretim ve lise öğrencilerinde Nizip ve İslâhiye ilçe merkezlerinde 70 TL Nurdağı, Karkamış ve Yavuzeli’nde 50 TL olacak.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.