Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediyeden kazı çalışmalarına sıkı denetim
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediyeden kazı çalışmalarına sıkı denetim

Gündem

Şanlıurfa Belediyesi, kent merkezinde hizmet veren yapı denetim firmalarıyla bir araya gelerek inşaat sektörünün sorunlarını konuştu.

Mücavir alan içersinde yapılan inşaatlarda kazı izinleri, çevre güvenliği ve hafriyat nakliyesi gibi birçok konunun ele alındığı toplantıda önemli kararlar alındı.
Şanlıurfa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol başkanlık yaptı.
Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol’un yanı sıra İmar ve Şehircilik Müdürü Osman Bilgen ve mesai arkadaşlarının da hazır bulunduğu toplantıda yapı denetim firması yetkilileriyle görüş alışverişi yapıldı.
Yapı denetim firmalarının büyük ilgi gösterdi toplantı sonrasında bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, toplantının oldukça faydalı geçtiğini bildirdi.
BELEDİYE’DEN İZİNSİZ KAZI YAPILMAYACAK, HARFİYAT DÖKÜLMEYECEK

Şanlıurfa’nın daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, “Yapı denetim firması yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda bazı ortak kararlar aldık” dedi.
İzol, “İnşaat yapan müteahhitlerimiz ve yapı denetim firması yetkilileri kendilerine müracaat edenlere belediyemizden izinsiz kazı yapmamaları hususunda uyarılarda bulunacaklar. Ayrıca bölgede çevre güvenliğinin yanı sıra hafriyatların gelişi güzel dökülmesine izin verilmeyecek” şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.