Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediye sel mağduru vatandaşlardan özür diledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediye sel mağduru vatandaşlardan özür diledi

Gündem

Bingöl'de hafta sonu etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan sel baskınında, bazı vatandaşların zarara uğradığı bilgisini alan Bingöl Belediyesi, altyapı ve üstyapıdan kaynaklanan hatalarını kabul ederek vatandaşlardan özür diledi.

Meteoroloji’den elde edilen bilgilere göre hafta sonu Bingöl’e metrekareye 56 kilogram yağış düştü. Sağanak yağış sonucu meydana gelen sel baskınında bazı vatandaşların zarara uğradığı bilgisini alan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, belediye ekiplerini harekete geçirdi.

Belediye ekipleri sağanak yağıştan zarar gören yerlere 2 vidanjör, 1 kepçe ile üstyapı firmasına ait 1 kepçe, 13 personel ve 4 teknik elemanla Belediye Başkanı Yücel Barakazi nezaretinde 70 yere müdahalede bulunuldu.

Konu hakkında yazılı açıklama yapan Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü, “Söz konusu müdahaleler aşırı sağanak yağıştan kaynaklandığı gibi, belediye tarafından yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarından da kaynaklı iki hata tespit edildi. Söz konusu 2 hatadan dolayı oluşan mağduriyet nedeniyle vatandaşlarımızdan özür dileriz. Tespit edilen bu hatalar teknik açıdan en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır. Ayrıca muhtelif yerlerde su birikintisi ve göllenmelerin oluştuğu görülmüştür. En kısa sürede bu eksiklikler de teknik açıdan çözüme kavuşturulacaktır. Sağanak, sel, afet durumlarında kurumsal olarak vatandaşlarımızdan beklentimiz, acil sorunlar için müdahale talebinde bulunması, belediye ekiplerin hızlı ve yerinde çalışma kabiliyetini arttıracaktır.” ifadelerine yer verdi. (Nihat Kanat-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.