Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediye Konağı Sil Baştan haberine dava!..
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediye Konağı Sil Baştan haberine dava!..

Gündem

Şanlıurfa'da bir sitenin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesiyle ilgili yaptığı “Belediye Konağı Sil Baştan; Güvenç’e, Malikane Gibi Konak” habere Belediyeden tekzip geldi.

Toplum nezidinde itibarı malum site diye bahsedilen siteyle ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Biriminden yapılan açıklamada: “Belediye Konağı Sil Baştan; Güvenç’e, Malikane Gibi Konak” başlıklı maksatlı ve veriliş şekli itibariyle gerçeğe abartılı olan ve kamuoyunu yanlış bilgilendiren haberle ilgili olarak TİB(Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) ve Adli merciler nezdinde gerekli tüm hukuki süreç başlatılmıştır.

Bu haber şeklini itiyat haline getiren ilgili haber sitesinin itibarı toplum nezdinde malumdur. Malumu ilan etmekle uğraşılmasının anlamsız olduğu düşünüldüğünden öncekilerle ilgili yapıldığı gibi hukuk zeminindeki takibimiz sürecektir" dedildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.