Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediye eş başkanları PKK baskısıyla görevlerinden ayrıldılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediye eş başkanları PKK baskısıyla görevlerinden ayrıldılar

Gündem

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde DBP'li belediye eş başkanlarının, PKK baskısıyla 2 aydır fiilen görevlerinden ayrıldıkları iddia edildi.

DBP'li Doğubayazıt Belediye Eş Başkanları Av. Rohat Özbay ve Delal Tekdemir'in PKK baskısıyla 2 aydır fiilen görevlerinden ayrıldıkları iddia edildi.

Eş başkanların, yaklaşık 2 aydır Doğubayazıt ilçesindeki ikametlerinde bulundukları halde belediye binasına uğramadıkları ileri sürüldü. Eş başkanların, PKK'nin istediklerini yapmadıkları ve ilçede kazılmak istenen hendekler için belediyeden istenilen iş makinelerini vermedikleri gerekçesi ile PKK’nin baskısıyla fiilen görevlerinden ayrılmak zorunda kaldıkları iddia edildi.

Eş başkanların yerine ise sırası ile belediye meclis üyelerinin baktığı, son 2 ay içindeki bütün resmi evraklarda ise eş başkanların yerine vekâleten bakan bu meclis üyelerinin imzalarının yer aldığı ileri sürüldü.

Ayrıca eş başkanlar hakkında yolsuzluk yaptıkları gerekçesiyle DBP MKYK'sı tarafından soruşturma başlatıldığı gelen iddialar arasında. DBP'nin bu girişimi ise halk tarafından gelebilecek tepkilere karşı yapıldığı yorumlarına neden oldu. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.