Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediye Başkanının da yargılandığı davada 17 tahliye
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediye Başkanının da yargılandığı davada 17 tahliye

Gündem

IĞDIR - Iğdır'da, "PKK/KCK adına faaliyet yürütmek ve üye olmak" suçlarından yargılanan 17 kişi hakkında tahliye kararı verildi.

Aralarında Iğdır Belediye Eş Başkanı Şaziye Önder’in de bulunduğu 18 kişinin yargılandığı dava da 17 kişi tahliye edildi. Önder’in ise tutukluluk halinin devam edilmesine karar verildi.

"Terör örgütüne üye olmak, canlı kalkan çadırına katılmak ve terör örgütü KCK adına kent meclisi kurmak ve üye olmak" suçlamalarıyla aralarında Iğdır Belediye Eş Başkanı Şaziye Önder, Hoşhaber Belde Belediye Eş Başkanı Ali Çam, Iğdır İl Genel Meclis Eş Başkanı A. Kadir Özsular, belediye meclis üyeleri ile parti yöneticilerinin bulunduğu 18 kişinin Iğdır Adliyesi'ndeki davası görüldü.

Tutuklulardan Abdulkadir Özsular ve Ali Çam Kırıkkale'den telekonferans (SEGBİS) sistemiyle mahkemeye bağlanırken, Ankara'da tutuklu bulunan Şaziye Önder, Saniye Çark ve Zübeyde Kaynar uçakla Iğdır'a getirilerek mahkemeye dâhil edildi.

Mahkeme; İl Genel Meclis Başkanı Abdulkadir Özsular, Hoşhaber Belediye Başkanı Ali Çam, DBP İl Eşbaşkanı Zübeyde Kaynar, belediye meclis üyesi Saniye Çark, A.Y, T.K, İ.S, A.Ç, S.A, M.S.K, H.G, S.K, K.K, M.S.Ö, Y.Ç. ve H.E. isimli şüphelilerin tutuksuz yargılanmasına, Iğdır Belediye Başkanı Şaziye Önder'in ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Önder'in mahkemesi 15 Nisan tarihine ertelendi. (Zülfü Dinç-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.