Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bekir Engül: Bizim gençliğimiz Z kuşağı değil elif kuşağıdır
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bekir Engül: Bizim gençliğimiz Z kuşağı değil elif kuşağıdır

Gündem

Gençlerle buluşma programına konuşmacı olarak katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kararlar daire Başkanı Bekir Ziya ENGÜL son dönemde çokça konuşulan Z kuşağı ile ilgili; "Bizim gençliğimiz Z kuşağı değil elif kuşağıdır" dedi.

Şanlıurfa ÖNCÜ Spor kulübü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halepli Bahçe Gençlik Merkezi Müdürlüğünün organize ettiği Gençlerle buluşmaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kararlar daire Başkanı ve Eğitime Destek platformu (EDEP) Okul Aile Birlikleri sorumlusu Bekir Ziya ENGÜL konuşmacı olarak katıldı. 
Gençlerin çok yoğun ilgi gösterdikleri buluşmaya Şanlıurfa ÖNCÜ spor kulübü Başkanı Abdülkadir ŞAPTI, TUGVA Eyübiye ilçe başkanı Ramazan İdem, Tekvando üstadı Metin Hoca ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halepli Bahçe Gençlik merkezi müdürü Abdülkadir ÇOBAN da hazır bulundu.
Bekir Ziya ENGÜL Gençlerle buluşma ile ilgili şöyle konuştu. Gençlik Merkezi müdürümüz Abdülkadir ÇOBAN ve Şanlıurfa ÖNCÜ spor kulübü Başkanı Abdülkadir ŞAPTI beye organizasyondaki emeklerinden dolayı teşekkür ederek şöyle devam etti; 
Gençlerle sohbet güzeldi. Hepsi cıvıl cıvıl gençler. Gerçek Özgürlüğü konuştuk. Ruhumuzu özgürleştirmenin yolunu konuştuk. 
Katılım gösteren gençler bizim uyanmamıza vesile oldular. katılım gösteren tüm gençlere ilgi ve alakalarında dolayı teşekkür ederim.
Gençler İyiki varsınız . Gelecek sizin biz sizin için varız sizler bugünkü çocuklar var olacaksınız.
Bizim gençliğimiz Z kuşağı değil elif kuşağıdır. Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.