Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bayramda güvenlik tedbiri alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bayramda güvenlik tedbiri alındı

Gündem

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, halkın huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmesi için kamu kurum ve kuruluşları, belediyelere, kaymakamlıklara ve kolluk kuvvetlerine Kurban Bayramında Alınacak Güvenlik ve diğer tedbirlerle ilgili bir yazı gönderdi.

 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan halkın, güvenli ve huzurlu bir şekilde bayramını icra edebilmesi için, kamu kurum ve kuruluşlarına gönderdiği yazıda şunlara yer verdi: “Kurban Bayramı tatili süresince halkın günlük sorunlarının çözümünde yetkili ve görevli makamların iyi bir çalışma planı yapmaları ve uygulamaları önem arz etmektedir.

 

Günlük yaşamımızda çok önemli rolü olan Belediyeler, Elektrik Dağıtım Müessese Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü gibi teşkilatlarla hastanelerin halkın sorunlarına yönelik gerekli tedbirleri almaları ve bu konularda güvenlikten sorumlu olan İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli görev yapmaları gerekli görülmüştür.

 

Ayrıca İlçe Kaymakamları da kendi görev alanlarında gerekli tedbirleri alacaklardır. Güvenlik, sağlık, enerji ve Belediye hizmetlerinin bayram süresince aksatılmaması için bu kuruluşların 1. derecede yetkililerince gerekli tedbirlerin alınmasını rica ederim” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.