Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bayık; Yağmur çamur demeden çalışıyoruz VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bayık; Yağmur çamur demeden çalışıyoruz VİDEO

Gündem

Alt ve üst yapı çalışmalarının aralıksız sürdüğü Hilvan'da; ana ve ara yolların bakım ve temizleme çalışmaları devam ediyor.

Alt yapı kazı çalışmalarından dolayı ulaşım aksamasına neden olan yollarda çalışmalarını devam ettiriyor. Kanalizasyon ve içme suyu gibi alt yapı çalışmalarından ötürü ana ve ara yollardaki hafriyatı temizleme çalışmalarıyla ilgili konuşan Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık: " 2012 yılında ilçe genelinde başlayan ve halen devam eden içme suyu ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarından dolayı bazı geçiş noktalarında kazı hafriyatları bulunmaktaydı. Çalışmalardan dolayı biriken hafriyat artıkları trafiğin normal akışını engellemekteydi. Bu sebeple altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerimizde üst yapının sağlıklı yapılabilmesi ve normal trafik akışının sağlanabilmesi açısından birikintilerin olduğu yerlerde belediye olarak gerekli çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

 

Yağışlı havalara rağmen çalışmalara devam edildiğini ifade eden Bayık" Kış mevsimi olmasına rağmen, yağmur çamur demeden çalışıyoruz. Gerek yaya ve gerekse de araçların ulaşımın rahatlatmak için ilgili çalışmalarımızı devam edecektir. Hedefimiz insan ve hizmet odaklı olduğu için ilçe halkına rahat bir yaşam sunmaktır. Bundan sonra da en iyi şekilde hizmet edeceğiz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.