Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'da 'Pazarlama ve Satış Eğitimi'
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'da 'Pazarlama ve Satış Eğitimi'

Gündem

Batman Ticaret ve Sanayi Odası ve bünyesindeki Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğinde "Pazarlama ve Satış Eğitimi" verildi.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) ve bünyesindeki Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğinde “Pazarlama ve Satış Eğitimi” verildi. ABİGEM uzmanlarından Esen Tunç’un verdiği ve BATSO’da gerçekleştirilen Pazarlama ve Satış Eğitimine çok sayıda kişi katıldı.

İki gün sürecek eğitim, BATSO Başkanı A.Kadir Demir’in konuşmasıyla başladı. Demir, katılımcılara yaptığı konuşmada, “Çeşitli sektörlerdeki işletmelerin kendilerini veya ürettikleri mal ya da hizmetleri tüketiciye en iyi şekilde duyurmak ve rakiplerinden bir adım önde olabilmek için rekabetçi pazarlama ve satış kadrolarını kurmaları gerekmektedir. Günümüzde tüketicilerin daha bilinçli olması, pazarlama ve satış çalışmalarının büyük dikkat ve profesyonellik içerisinde yürütülmesi gerekmektedir.” dedi.

“BATSO olarak Pazarlama ve Satış Eğitiminin öneminin bilincinde olarak, üyelerimize böyle bir eğitim verme ihtiyacı hissettik.” diyen Demir, “Biz vizyonumuzu hep geniş tuttuk. Size tavsiyem siz de mutlaka büyük düşünün, hayal edemeyeceğiniz hiçbir şeye ulaşamazsınız. Bunun için kendinizi iyi tanımlayıp, geleceğinize yönelik planlarınızı yapınız. BATSO olarak her zaman girişimcimizin, işverenimizin ve üyelerimizin yanında olacağız.” diye konuştu.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.