Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'da öğrenci kavgası: 8 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'da öğrenci kavgası: 8 yaralı

Gündem

Batman'da 2 okul öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada 8 öğrenci yaralandı.

Batman merkezde bulunan Endüstri Meslek Lisesi ile Batman Anadolu Lisesi öğrencileri arasında futbol turnuvası karşılaşmasında kavga çıktığı iddia edildi. Bıçaklar ve muştaların kullanılan kavgada 8 öğrenci yaralandı.

İddialara göre dün futbol turnuvası karşılaşmasında öğrenciler arasında tartışma yaşandı. Bugün öğle saatlerinde ise Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi oldukları belirtilen bir grup Batman Anadolu Lisesine giderek orada bulunan öğrencilerle kavga etti. İki öğrenci grubu arasında yaşanan kavgada biri ağır olmak üzere 8 öğrencinin yaralandığı belirtildi.

Batman Anadolu Lisesi bahçesinde bıçak ve muştaların kullanıldığı kavgada Rıdvan D. (16), Hüseyin T. (16), Doğan S. (16), Furkan Ö. (17), Mehmet A. (17), Yavuz Ç. (16), Abdullah T. (16) ve Ömer B. (16) isimli öğrenciler yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Bölge Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan Hüseyin T. isimli öğrencinin durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Öte yandan bazı öğrenci velileri, okul yönetiminin ve emniyetin duyarsızlığının olayın yaşanmasına sebebiyet verdiğini, emniyet ve okul idaresine kavga öncesi okul dışında kalabalık bir gurup olduğu haberinin verildiği iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Sait Çelik – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.