Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'da hatalı park denetimleri sıklaştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'da hatalı park denetimleri sıklaştı

Gündem

​Batman'da trafik polisleri, Batman Bölge Devlet Hastanesi civarında hatalı park eden sürücülere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Batman’ın en büyük sorunlarından olan trafik sorununun önüne geçmek için trafik ekipleri denetimlerini arttırdı. Trafik polisleri tarafından özellikle Batman Bölge Devlet Hastanesi civarındaki trafiği rahatlatacak uygulama yapıldı.

Batman’ın trafik yoğunluğu fazla olan yerlerden Batman Bölge Devlet Hastanesi civarında; yaya geçitlerinde, duraklarda, çift taraflı park eden ve uyarı levhalarına uymayarak trafik akışını olumsuz yönde etkileyen sürücülere ceza yağıyor. Trafik polisleri hastane civarında hatalı parkların önüne geçebilmek için kural ihlali yapan sürücülere para ve araç çekme ceza uyguluyor.

Yapılan uygulamalarla trafik kazalarının önlenmesi ve trafik akışının düzenli bir şekilde akması sağlanmaya çalışılırken, bu uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Batman Bölge Devlet Hastanesi civarında trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde günde ortalama 50 araca para cezası verilirken, yaklaşık 15 aracın da çekildiği belirtiliyor. (M. Sait Çelik- İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.