Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'da anne ve 2 çocuğundan haber alınamıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'da anne ve 2 çocuğundan haber alınamıyor

Gündem

​Batman'da kaynanası ile tartıştıktan sonra 2 çocuğunu alarak evden çıkan anne ve çocuklarından 1 haftadır haber alınamıyor.

Batman merkez İluh Mahallesi Yaşam Caddesi’nde kaynanası ile birlikte ikamet eden Emine Lazım, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kaynanası ile tartıştı. Tartışma sırasında, yaşları 4 ve 6 arasında değişen bir kız ve erkek iki çocuğunu alarak dışarı çıkan anne Lazım’ın, 1 haftadır eve dönmediği belirtildi.

Eşinden ve çocuklarından günlerdir haber alamayan Baba Mehmet Lazım, eşi ve çocuklarının nerede olduğu hakkında bilgisi olanların kendisine haber vermelerini isteyen baba Lazım, “Eşim, annemle tartışmış. Kasım’ın 24’de Salı günü saat 14.00’de kızımı ve oğlumu alarak evden çıkmış. Bir daha geri dönmedi. Kendisine bir türlü ulaşamadık. Hayatlarından endişe duymaya başladım. Allah rızası için, yerlerini bilen veya görenlerin 0536 326 43 27 no’lu hattan bana ulaşmalarını istiyorum.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.