Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'da 119 köy yolu ulaşıma kapandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'da 119 köy yolu ulaşıma kapandı

Gündem

Batman'da sabah saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı, kent merkezinin yanı sıra ilçe ve köylerde de etkili oldu.

Batman merkeze bağlı Çayüstü Köyü'nü yanı sıra Gercüş ilçesinde 60, Sason ilçesinde 38, Kozluk ilçesinde 16 ve Beşiri ilçesinde de 4 köy yolu olmak üzere toplam 119 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kapanan köy yollarının açılması için 117 personel ve 16 ekiple çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Özellikle Sason ve Kozluk ilçelerinin dağ köylerinde yolların kapanma durumunun söz konusu olduğunu belirten Özer, şunları kaydetti: “5 İlçemizde yapılan hazırlıklar kapsamında; Sason şantiyesinde 5, Kozluk şantiyesinde 4, Gercüş şantiyesinde 3, Beşiri şantiyesinde 2, merkez şantiyede 2 ekip olmak üzere toplamda 16 ekip, 114 personel ile hazır vaziyette beklemektedir. Şuan toplamda 7 greyder, 4 dozer, 8 loder, 3 ekskavatör, 3 kar küreme aracı, 15 servis aracı ile ekiplerimiz, kapanan yollara müdahale edip yolları açıyor.” (M. Sait Çelik – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.