Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman Tarım Müdürlüğü binası engellilere uygun hale getirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman Tarım Müdürlüğü binası engellilere uygun hale getirildi

Gündem

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün binası, yapılan onarımla engelliler için erişilebilir hale getirildi.

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, tüm engel gruplarını kapsayacak bir engelin olmadığı ve erişilebilir olması nedeniyle binasını engelliler için erişilebilir hale getirdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, engellilerin erişebilirliğine uygun duruma getirmek, engellilerin çalışmalarını kolaylaştıracak şekilde gerekli tedbirleri almak ve engellilerin görev yaptıkları kadronun gereği olan işleri yapabilmeleri için engel durumlarına göre "Engelliler için Erişilebilirlik Standartları Onarım İşi" yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, “Bu kapsamda; 'Hissedilebilir Yürüme Yüzeyi, Kabartma Yazılı WC Levhası, Merdiven Kaymazlık Bandı, Trafik İşaret Levhası Boyanması, Kabartma Yazılı (Braille) Bilgilendirme İşaretleri, Paslanmaz Çelik Merdiven Korkuluğu, Paslanmaz Çelik Küpeşte işi' ihale usulü ile gerçekleştirildi. Yapılan bu düzenlemeleri anayasamızda ve bir kısım kanun maddelerinde belirtildiği üzere, engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılması zorunlu işler dayanak kabul edilerek hayata geçirildi. Bu yasal dayanaklar çerçevesinde kurumsal olarak engelli vatandaşlarımızın, kurumumuzdan hizmet almaları esnasında onların hizmete en kolay ve en konforlu şekliyle ulaşmalarını sağladık.” denildi.
(İLKHA)
 ​


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.