Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman Müftüsü Kozluk'ta din görevlileriyle buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman Müftüsü Kozluk'ta din görevlileriyle buluştu

Gündem

Batman İl Müftülüğüne yeni atanan Turgut Erhan, Kozluk ilçesinde görev yapan personel ve din görevlileri bir araya geldi.

Batman’ın Kozluk ilçe Müftülüğüne ziyarette bulunan Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, İlçe Müftü Vekili Ahmet Can ve din görevlileri tarafından karşılandı.

Aylık mutat toplantısında din görevlileriyle Kozluk Merkez Hz. Ömer Cami’sinde bir araya gelen Müftü Erhan, din görevlilerinin sorumluluklarına değindi.

Müftü Erhan, din görevlilerine kısa bir konuşma yaptı. Erhan, “Bir anlamda tebliğ ve irşad hizmetinde Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in mirasına nail olan kullarız. Bu nedenle topluma örnek din görevlilerimizin bu şuurda hizmet etmesi gerekmektedir. Birlik ve beraberliği tesis etme noktasında görevimizi layıkıyla yerine getirmeliyiz. Bizler din hizmetinde vatandaşlara rehberlik edenleriz.” ifadelerini kullandı.

Erhan, “Bundan sonra sık sık bir araya gelip hasbihal edeceğiz. Sıkıntılarımızı konuşup, çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. Gönlümüz de kapımız da her zaman açıktır.” dedi.

Müftülük personeli ile yapılan toplantının ardından İl Müftüsü Turgut Erhan, İlçe Müftü Vekili Ahmet Can ve İl Müftü Yardımcısı Ahmet Duran ile birlikte Kozluk İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk’ü makamında ziyaret etti. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.