Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman İl Müftüsü göreve başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman İl Müftüsü göreve başladı

Gündem

Batman İl Müftülüğüne atanan eski Kayseri Talas ilçe Müftüsü Turgut Erhan görevine başladı.

Eski Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar’ın başka bir göreve atanmasıyla boşalan İl Müftülüğüne atanan eski Kayseri Talas ilçe Müftüsü Turgut Erhan göreve başladı.

Batman İl Müftüsü Erhan göreve başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Öncelikle Yüce Rabbimden en büyük dua ve niyazım, mesuliyeti çok ağır, ancak şerefi çok büyük olan bu vazifede bir an olsun istikametten ayırmamasıdır. Yardım ve desteğini üzerimizden eksik etmemesidir. Sevdiği ve hoşnut olduğu işleri yaparak rızasını kazanabilmektir.” dedi.

Din hizmetlerinde metodunun, Kur’an-ı Kerim ve Hz. Peygamberin (sav) rehberliği ve çağlarüstü örnekliği ışığında olacağını hatırlatan Müftü Erhan, “En önemli vazifemiz, hem bu dünyada hem de ahirette ebedi kurtuluş ve saadete erebilmek için, Din-i Mübin-i İslâm’ın rahmet çağrısıyla günümüz insanını buluşturma yolunda var gücümüzle çalışmaktır. Her zaman olduğu gibi bugün de niyet ve gayretlerimize yön veren, duygu ve düşüncelerimizin beslendiği en temel kaynak, hiç şüphesiz Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Hz. Peygamberin (sav) Sünnet-i Seniyyesidir.” ifadelerini kullandı.

Müftü Erhan son olarak, “Başta bu şerefli görevi ifa eden bütün din görevlileri olmak üzere Batman’ımızda yaşayan tüm kardeşlerimi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.