Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BATI ÇEVRE YOLU ÇİFT ŞERİT OLUYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BATI ÇEVRE YOLU ÇİFT ŞERİT OLUYOR

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Çevik Kuvvet Kavşağı’ndan Açıksu Caddesine bağlanan Kuzey Batı Çevreyolu’nda çift şerit çalışması başlattı.



Geçici olarak tek şerit halinde hizmet veren yolda atıl durumdaki ikinci şeridi hizmete açmak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, enkaz temizleme ve dolgu çalışmalarını sürdürüyor.

Maşuk TOKİ konutlarının güzergahı olan, Abide Meydanı’ndaki trafik akışını aşırı ölçüde rahatlatan yolda başlatılan çalışmadan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden sürücüler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Çalışmanın başladığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'nın hizmet için bekleyecek bir anının olmadığını söyledi.

Kent merkezi ve ilçelerde ulaşımın kolaylıkla yapılabilmesi için çalışmalara anında başladıklarını belirten Başkan Çiftçi, şunları kaydetti.

" Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım sorununa çözüm noktasında bir yerden başlamamız gerekmekte. Haliliye'yi Karaköprü ilçesine bağlayan ve vatandaşların yoğunlukta kullandığı Kuzey Batı çevre yolunun kalan kısmında çalışma başlattık. Planlamalar sonucunda Fen İşleri Daire Başkanlığımızca geniş kapsamlı acil eylem planı yaptık. Şuanda Kentimizin en büyük sorunu olan ulaşımı çözmemiz için yolları genişleterek trafiği kendi içerisinde rahatlatmamız lazım. Bu gün başlayan çalışmaları yerinde inceledik. "

HİZMET ETMEK TER ATMAYI GEREKTİRİYOR

Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'ya hizmet yolunda ibadet aşkı ile çalışacaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Arkadaşlarımız sahada çalışkan olmak zorundalar, Şanlıurfa'ya hizmet etmek ter akıtmayı gerektiriyor. Bu yüzden bütün kadrolarımızla hep birlikte Şanlıurfa'ya hizmet edeceğiz. Çünkü hizmeti ibadet aşkıyla sürdürüyoruz, bütün ekip arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Çok hızlı ve pratik çalışmalar gerekiyor ve Allahın izniyle bende yanlarındayım.
Bismillahirrahmanirrahim diyerek çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.