Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAŞSAVCI DOĞAN, YARGI OLARAK NET BİR İRADEYE SAHİBİZ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAŞSAVCI DOĞAN, YARGI OLARAK NET BİR İRADEYE SAHİBİZ

Gündem

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi DOĞAN 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir kolejde düzenlenen kadınlar günü ve kadınlara yönelik şiddet konulu etkinliğe konuşmacı olarak katılarak öğrenci ve öğretmenlerle biraraya geldi.

Bölgede yaşayan kadınların karşıltaştığı sorunlar ve hakları konusunda görüşlerini dile getiren Başsavcı DOĞAN; "Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şekilde kendilerini geliştirmelerini, yaşadıkları ilin, bölgenin ve ülkemizin her yönden kalkınması için üstün bir gayretle çalışmalarını ümit ediyoruz. Bizim için her insanın ayrıcalıklı, kutsal ve asla vazgeçilemeyecek hakları vardır. Kadın Hakları bunlar içinde farkındalık yaratmak amacıyla oluşturulmuş bir kavramdır, ancak Şanlıurfa da zaman zaman kadınlar ve kızlarımız yönünden kabul edemeyeceğimiz sorunlar da vardır. Bu sorunları devlet olarak, yargı olarak çözmek konusunda net bir iradeye sahibiz. Bütün bunlara rağmen Şanlıurfalı kadınlarımıza ve kızlarımıza ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve daha eğitimli olması için büyük görevler düşmektedir." şeklinde konuştu.

Etkinlik sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başsavcı DOĞAN öğrencilere daha çok çalışmalarını ve daha çok üretmelerini tavsiye etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.