Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Güvenç, Bakanlarla Bir Araya Geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Güvenç, Bakanlarla Bir Araya Geldi

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu ve Kültür Eski Bakanı Fikri Sağlar’la bir araya geldi.


Balıklıgöl’de Ayn-ı Zeliha çay bahçesinde bir araya geldiği Abdülkadir Aksu ve Fikri Sağlar ile bir süre sohbet eden Başkan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’yı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade etti.
Daha sonra Balıklıgöl Platosundan ayrılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bir otelde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı İsmail Dilber ve 15 ilin Futbol Antrenörleri Dernek Başkanlarıyla bir araya gelerek, Türk Futbolunun geleceği üzerine sohbetler gerçekleştirdi.
Burada Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı İsmail Dilber tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e Türk Futboluna yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.