Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DEMİRKOL, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DEMİRKOL, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem

Şanlıurfa Haliliye ilçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mimar Sinan Mahallesi’ndeki semt pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Felhan ve Mehmet Toprak ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafı ile görüşen Başkan Demirkol, alışveriş yapan vatandaşlarla da görüş alışverişinde bulundu. Haliliye Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili görüştüğü esnaf ve vatandaşlarla bilgilerde veren Başkan Demirkol, gelen iletilerin çözümü için gerekli birimlere talimat verdi.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Mimar Sinan Mahallesi’ndeki semt pazarında halkımızla karşılıklı görüş alışverişinde, ihtiyaçlarını, isteklerini ve alışveriş noktasında fiziksel şartları yerinde inceleme imkanı bulduk. Halkımızın en güzel, en huzurlu ve en rahat şekilde alışveriş yapmalarını, ayrıca ihtiyaçlarını temin etme noktasında biz en iyisini yapma yolundayız. Halkımızın, dönemimizin sonuna kadar her an en mutlu yaşamaları için yaşamaları için beyan ediyoruz.”

Başkan Demirkol, açıklamasının ardından bölgedeki vatandaşlarla da görüşerek mahalleden ayrıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.