Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAŞKAN BAYDİLLİ SAHA GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHA GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gündem

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah erken saatlerde gerçekleştirdiği saha gezilerini sürdürürken, bugün Alibaba ve Karşıyaka mahallelerinde gezerek inceleme yaptı

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı saha gezileriyle sorunları ve talepleri yerinde inceliyor. Sabah alan gezilerini gelenek haline getiren Başkan Baydilli, teknik ekibiyle birlikte Mehmet Hafız Bulvarı ile Alibaba ve Karşıyaka Mahallelerinde inceleme yaptı.

Saha gezilerinin verimli olması için alınan talepleri ve gördükleri sıkıntıları gidermeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Baydilli, bu doğrultuda güzel geri dönüşler de alındığına dikkat çekti.

Başkan Baydilli, “Saha gezilerimizde gezdiğimiz bölgeye daha sonra tekrar gidince oradaki sorunun giderildiği görmek bizi mutlu ediyor. Sabah erkenden mesaiye başlayıp gezmemizin boşa gitmediğini ifade ediyor ve daha fazla çalışmak için bizi motive ediyor. Sahada karşılaştığımız vatandaşlarımızla da birebir sohbet edip taleplerini alıyoruz, onların talepleri ve önerileri de bizim için yol gösterici oluyor.

Biz 252 bin nüfuslu Karaköprü’ye hizmetin en iyisini getirmek için mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz, geziyoruz ve vatandaşlarımızla istişare ediyoruz. Tüm bunları yaparken tek amacımız bu ilçede yaşayan vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntı yaşamadan burada yaşamalarını sağlamaktır” diye konuştu.

Başkan Baydilli alan gezilerinde esnaf ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Murat 2 Yıl Önce

başkanım, saha gezilerinden önce belediyenin web sayfası halen açılamıyor, Vatandaş giremiyor. Aylardır sistem arızası giderilemedi. "Üye girişi borç sorgulama" yapılamıyor. Lütfen ama.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.