Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başbakan Erdoğan Sebastian Kurz'u kabul etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başbakan Erdoğan Sebastian Kurz'u kabul etti

Gündem

Başbakan Erdoğan, Avusturya ziyareti öncesi kendisi için "Erdoğan'ı açıkça uyarıyorum" diyen 28'lik Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz’la yaklaşık bir saat görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya’daki temasları kapsamında dünyanın en genç dışişleri bakanı olan 28 yaşındaki Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz’u kaldığı Grand Hotel Wien’de kabul etti.

Görüşme yaklaşık bir saat sürerken görüşmenin ardından Sebastian Kurz açıklama yapmadan otelden ayrıldı. Başbakan Erdoğan ise daha sonra Fransa’ya hareket etmek üzere otelden ayrıldı.

 

"ERDOĞAN'I AÇIKÇA UYARIYORUM"

Sebastian Kurz, Başbakan Erdoğan’ın Viyana’da Türk vatandaşlarına hitabından önce Erdoğan’a yönelik eleştirilerde bulunmuş, "Erdoğan'ı açıkça uyarıyorum: Avusturya toplumunu bölemez. Entegrasyon hassas bir mesele. Yanlış bir konuşma bizi geriye götürür ve iklimi zehirler. Erdoğan'ın buradaki Türklere 'Almanca öğrenin ve Avusturya'ya sadık kalın' gibi doğru şeyler söyleme sorumluluğu var. Ama Almanya'daki gibi bir konuşma olursa bu, buradaki Türklerin zararına olur." demişti.

Kurz daha sonra yaptığı açıklamada söylemlerini yumuşatmıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.