Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başbakan Davutoğlu İran'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başbakan Davutoğlu İran'da

Gündem

TAHRAN - Başbakan Ahmet Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği İran'da resmi törenle karşılandı.

Resmi ziyaret ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere İran'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu dün akşam saatlerinde Tahran Mihrabad havalimanında İran telekomünikasyon ve iletişim teknoloji bakanı Mahmud Vaizi tarafından karşılandı.

Ardından sabah saatlerinde Sadabad Sarayı'nda İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri tarafından resmi törenlerle karşılandı. Sadabad Sarayı'nda düzenlen tören sonrası Davutoğlu ve Cihangiri ikili görüşme gerçekleştirdi.

Başbakan Davutoğlu'na Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ile AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da ziyarette eşlik ediyor.

Davutoğlu'nun İran ziyaretinde yapılacak toplantılarında iki ülke arasında yıllık ticaret hacminin 30 milyar dolara yükseltilmesinin yolları ele alınacak.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.