Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başarılı Öğrencilere destek için kermes düzenlediler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başarılı Öğrencilere destek için kermes düzenlediler

Gündem

Şanlıurfa Esentepe İMKB Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen başarılı öğrencilere destek kermesine, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Turgut Karadağ “Bu tür hizmetler öğrencilerimizin sosyal sorumluluğun gelişmesi, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi adına çok önemli bir etkinlik olduğunu” belirtti.

Okul Müdürü Turgut Karadağ, “Yapmış oldukları etkinliğe canı gönülden sahip çıkan başta öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve öğrencilerimize göstermiş oldukları örnek davranıştan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kermesten elde edilen gelirin bir kısmı ile öğrencilerimizle birlikte kardeş okullarımızı ziyaret ederek yardımda bulunacağız, ayrıca elde edilen gelirle başarılı olup maddi durumu yetersiz öğrencilerimizden bir kaçını dershaneye göndereceğiz.” diye konuştu.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.