Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Baro Başkanı Bucak, açlık grevi için Cumhurbaşkanlığında
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Baro Başkanı Bucak, açlık grevi için Cumhurbaşkanlığında

Gündem

Şanlıurfa Baro Başkanı Av.Ali Fuad Bucak ile Baro başkanları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü makamında ziyaret ederek cezaevlerindeki açlık grevleri hakkında görüştüler..

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. v. Ahsen Coşar, Şanlıurfa Baro Başkanı Av.Ali Fuad Bucak, İzmir, Muş, Diyarbakır, Batman, Şırnak, Siirt, Hakkari, Mardin, Ağrı, Bitlis ve Bingöl Baro Başkanları ile beraber Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü makamında ziyaret etti ve kendilerinden açlık grevlerinin durdurulması ile ilgili olarak yardım talep etti.

 

Görüşmenin ardından Birlik Başkan vekili Coşar; “En temel insan hakkı yaşama hakkıdır. Cezaevlerinde açlık grevinde bulunanlar bizim vatandaşlarımız. İçlerinde meslektaşlarımız da var. Biz insan olarak insan hakları, yaşama hakkı konusunda duyarlıyız... Ayrıca avukatlık kanunu da barolara ve Türkiye Barolar Birliği’ne insan hakları ile ilgilenmek görevini veriyor. Cumhurbaşkanı’na bu duyarlılığımızı ilettik. Bizim için aslonan hayattır, insan hayatıdır” açıklamasını yaptı.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.