Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Barışın kaybedeni, savaşın ise kazananı olmaz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Barışın kaybedeni, savaşın ise kazananı olmaz

Gündem

Gaziantep'te HDP/PKK yandaşlarının şehirde uyguladığı şiddet ve saldırıları sebebiyle 4 kişinin hayatını kaybettiği gösterilere ilişkin Gaziantep Valiliğinde toplantı düzenlendi.

 Gaziantep’te dün gece HDP/PKK’lıların çıkardığı olaylar sonucunda 4 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine Gaziantep Valiliğinde değerlendirme toplantısı düzenlendi. Valilikte düzenlenen toplantıya, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri, CHP Gaziantep milletvekilleri ve Gaziantep Emniyet Müdürü ile birçok sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Gaziantep Valiliğinde düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, huzur, barış ve kardeşlik şehri Gaziantep’in dili, dini, mezhebi, cinsiyeti, inancı ne olursa olsun herkese ev sahipliği yaptığını, ekmek, aş ve gelecek ürettiğini vurguladı.

Şehrimizin üzerinden ciddi bir algı yönetimi yapılmaya çalışılmaktadır diyen Şahin, “ Bundan dolayı hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Bu şehir kendi çözüm sürecini kendi içerisinde üretmiş, kardeşlik hukukunu geliştirmiş bir şehirdir. O yüzden bugün gelinen bu atmosferi, gelinen bu noktayı sağduyulu ve itinalı bir şekilde yönetmemiz üzerimize düşen en büyük görevdir. Kötü niyetli, kendini terör örgütünün bir parçası olarak gören, kaostan, kandan, gözyaşından, savaştan beslenen bir kişinin şehrimizde yapmaya çalıştığı algı operasyonuna hiç kimsenin müsaade etmemesi gerekir.” dedi.

Güven ve istikrarın sağlanarak, fikirlerin bu ortamda konuşulması gerektiğini barışın kaybedeni, savaşın ise kazananı olmadığını belirten Şahin, “ Özellikle aileler çocuklarına dikkat etmeleri gerekir. 13-15 yaşında, ergenlik çağındaki çocukları kullanan kötü niyetli insanlara karşı çocuklarımızı korumak, kollamak ailelerin ve özellikle annelerin en önemli görevidir. Çocuklarımızın bu tür olaylara alet edilmesine izin vermeyelim. Bu konuda ailelerin hassasiyetlerini artırmalarını ve herkesin kendi evladını takip etmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.”dedi AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer ise, meydana gelen olaylarda ortaya çıkan terörü lanetlediğini söyledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.