Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Balıklıgöl cinayeti katil zanlısı yakalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Balıklıgöl cinayeti katil zanlısı yakalandı

Gündem

Geçtiğimiz günlerde Balıklıgölde işlenen cinayet zanlısını Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü çalışmalar neticesinde Akziyaret’te saklandığı evde sahte kimlikle yakalandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “19.08.2011 günü İlimiz Balıklıgöl civarında meydana gelen kavga olayında A.K. ve F.K. isimli şahıslar tarafından başına tabure ile vurulan S.K. isimli şahıs hayatını kaybetmiş, olayın şüphelileri A.K. ve F.K. isimli şahıslar olay yerinden firar etmişlerdir.



Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince meydana gelen olay ile ilgili devam eden araştırmalar neticesi hakkında yakalama emri bulunan F.K. isimli şahıs 17.12.2011 günü Merkeze bağlı Akziyaret Bucağında saklandığı evde sahte kimlik, 1 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca ve 13 adet fişek ile birlikte yakalanarak hakkında da yasal işlemlere başlanılmıştır” denildi.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.