Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakanlıklara Flaş atamalar!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakanlıklara Flaş atamalar!

Gündem

Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm, Maliye, Millî Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Sağlık Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi gazetenin bugünki sayısında yayınlandı.

Bakanlığını Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yaptığı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Et ve Süt Kurumu Genel müdür Yardımcısı Ethem Kalın, Birinci hukuk müşaviri Yaşar Güçlü, Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Salih Başparmak, Toprak mahsülleri ofisi genel müdür yardımcısı Sadi Demirci görevden alınırken aynı bakanlığa Müşavir olarak AB ve dıilişkiler genel müdürü Ali Recep Nazlı, Et ve Süt Kurumu Genel müdürlüğü yönetim kurulu üyeliğine aynı kurumun Genel Müdür Yardımcısı Osman Uzun, ve Çorum il müdürlüğüne Edirne İl Müdürü Orhan sarı atandı.

SURUÇ KAYMAKAMI MÜLKİYE BAŞMÜFETİŞİ OLDU

İç işleri baskanlığına ait atama kararları da Resmi gazetenin bugünki sayısında yayınlandı. yayınlanan kararlar çerçevesinde Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu 1. dereceli mülkiye başmüfetişi kadrosuna atandı.

İŞTE BAKANLIKLARA ATANANLARIN İSİM İSİM LİSTESİ:

TIKLA ÖĞREN

20180209-8.pdf


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.