Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Yardımcısı Halil Etyemez İşkur'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Yardımcısı Halil Etyemez İşkur'da

Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu yasasının toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Bakan Yardımcısı Halil Etyemez toplantının ardından beraberindeki heyetle birlikte İşkur Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.



İşkur personelinin hazır bulunduğu ziyarette bakan yardımcısı Etyemez ziyaret esnasında İşkur’a başvuruda bulunan vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinledi.

Bakan yardımcısı Halil Etyemez İşkur İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan servisleri gezdikten sonra İşkur İl Müdürü Necdet Karasevda, Şube Müdürleri ve İşkur personeliyle bir araya geldi. İşkur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda İşkur’un yıllık çalışmalarını rakamsal verilerle Bakan Yardımcısı Etyemez’e sundu. Kısıtlı imkânlara rağmen İşkur Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalarının olduğunu dile getiren Karasevda bu imkanlara rağmen halkın her zaman huzurunda olan ve çalışmalarını hiç aksatmayan İşkur personeline Bakan Yardımcısı Etyemez’in huzurunda teşekkür etti.

İşkur Şanlıurfa İl Müdürlüğü'nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Etyemez özellikle TYÇP (Toplum Yararına Çalışma Programı) ve İşkur’un tüm faaliyetlerinde gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı İşkur bünyesinde görev yapan tüm çalışanları tebrik etti.

Ziyaret sonunda İşkur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda ziyaret anısına Şanlıurfa’nın vazgeçilmez kültürü olan mırra kahvesinin yapıldığı gümüş kahve takımı hediye etti.

Karasevda; Bakan Yardımcısı Etyemez’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.