Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan soylu'dan Son Dakika Açıklaması: DEAŞ'ın Türkiye emiri yakalandı! 
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan soylu'dan Son Dakika Açıklaması: DEAŞ'ın Türkiye emiri yakalandı! 

Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, DEAŞ'ın sözde Türkiye emirinin yakaladığını belirtildi.

Emniyet Teşkilatına tebrik ve teşekkürlerini ileten Soylu, sözde emirin önemli planlarla yakalandıktan sonra tutuklandığı bilgisini verdi. İçişleri Bakanı, DEAŞ'ın yakalanan sözde Türkiye emirinin Mahmut Özden olduğunu açıkladı.
Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, DEAŞ'ın sözde Türkiye emirinin önemli planlarla yakalandığını ve tutuklandığını duyurdu.

Soylu mesajının devamında, "Teşekkürler, tebrikler Emniyet Teşkilatı" dedi.

SOYLU DETAYLARI AÇIKLADI

Sel felaketinin yaşandığı Giresun'da kameralar karşısına geçerek konu ile ilgili açıklamalar yapan Soylu, "Sözde emir Mahmut Özden'i yakaladık. Sözde emirle bağlantılı DEAŞ'lılar da elimizde. En nihayetinde evinde yapılan aramalarda, bir dijital materyal ve bilgisayarlara el konuldu. Bilgisayarda elde edilen süreçlerden, Irak ve Suriye'den sürekli talimat aldığı, 10-12 kişilik gruplar oluşturarak, Türkiye'de eylem hareketlilik oluşturacağı, bir takım silah ve mühimmatların gömüleceği yerler, yine bir takım grupların Türkiye'ye ekonomik açıdan zarar vereceği değerlendirilen gruplara eylem yapmak ve aynı zamanda da siyasi ve devlet adamlarının kaçırılıp Suriye'ye götürülmesi hususunda bir planlarının olduğu çok net bir şekilde ele geçirildi. DEAŞ'a baktığınız zaman hiç yapmaması gereken eylemlerin de planlandığını görüyorsunuz. O zaman bunun arkasına bakıp kimlerin motivasyon sağladığını görmek gerekir. Arkadaşlarımız bu konuya ilişkin çalışmalar yapıp riskleri ölçüp önlem almaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.