Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Koca, 5 Mayıs Vaka Sayılarını Açıkladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Koca, 5 Mayıs Vaka Sayılarını Açıkladı

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 5 Mayıs itibariyle son 24 saat koronavirüs salgını ile ilgili verileri kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye geneli günlük koronavirüs taplusunu açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Salgına fırsat tanımaması uyarısında bulundu.

Bugünkü taploya göre yoğun bakım ve entübe hasta sayısındaki düşüşe dikkat çeken Bakan Koca, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yoğun bakım hasta sayısı, entübe hasta sayısı ve vefat sayısında düşüş devam ediyor. Yeni iyileşen hasta sayısı, başarının diğer göstergesi. Vaka sayısında, seyirde görülebilecek kısmi bir artış var. Yeni bir dönemdeyiz. Salgına fırsat tanımamalıyız."

Türkiyede bugün vefat eden kişi sayısı 59 olarak açıklanırken bugüne kadar salgın dolayısıyla vefat eden kişi sayısı 3 bin 520 kişi oldu.

Ayrıca bugün testleri pozitif çıkan kişi sayısı Bin 832 olarak açıklanırken bugüne kadar toplam vaka sayısı yüz 29 bin 491 kişiye ulaştı. 

İYİLEŞEN HASTA SAYISINDA ARTIŞ DEVAM EDİYOR

Koronavirüs salgınına yakalanıp iyileşen hasta sayısında artış devam ediyor. son 24 saatte iyileşen kişi sayısı 5 bin 119 kişi olarak açıklanırken. bugüne kadar salgın hastalığına yakalanıp vefat edenlerin sayısı toplamda 73 bin 285 kişiye ulaştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.