Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Koca 22 Haziran Vaka Sayılarını Açıkladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Koca 22 Haziran Vaka Sayılarını Açıkladı

Gündem

Türkiye'de günlük olarak kamuoyu ile paylaşılan vaka sayılarında son 24 saat verilerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye günlük koronavirüs taplosunda 24 haziran itibariyle son 24 saatte 24 kişi yaşamını yetirdiği görüldü. bugün vefat edenlerle birlikte bügüne kadar toplam vefat eden vaka sayısı 4 bin 974 kişiye ulaştı.

Bugün yapılan toplam test sayısı 41 bin 413 olurken bu testlerin bin 212'si pozitif çıktı. Böylece bugüne kadar yapılan 2 milyon 986 bin 653 testten 188 bin 897 kişide koronavirüs pozitif çıktı. 

Pozitif çıktığı halde tedavi sonucu iyileşen hasta sayında da son 24 saatte bin 293 kişi taburcu olurken, bugüne kadar toplam iyileşen hasta sayısı 161 bin 533 kişiye ulaştı.

24 Haziran itibariyle son 24 saat verilerini kamuoyu ile paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugüne kadar yapılan test sayılarına dikkat çekti. Kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bakan Koca şunları söyledi: "İzmir'de 28, Kocaeli'de 20, Sakarya'da 3 vakamız yoğun bakımda. Toplam test sayımız 3 milyona yaklaştı. Bugün iyileşen hasta sayımız yeni vaka sayımızın üstünde. Fakat mücadelemiz için aradaki fark yeterli değil. Vaka sayımızı tedbirlerle azaltmalıyız. "


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.